Tel. 639 661 642    
      DL- DJ: 8:30 - 14:00 h. / 15:00 - 18:00 h.  DV: 8:30 - 15:00 h.  
Tel. 639 661 642  
DL- DJ: 8:30 h. - 14:00 h. / 15:00 h. - 18:00 h.
DV: 8:30 h. - 15:00 h.  
Vaya al Contenido
La cinta adhesiva per embalatge, quina triar ?
EMBALATGES CATALUNYA | Packaging Supplies
Publicado de EmbaCat en Tècnica d'embalatge · 19 Febrero 2023
Quins errors cometen les empreses quan seleccionen la cinta d'embalatge?
 
L'elecció de la cinta d'embalatge adequada és una part integral per garantir que les vostres mercaderies romanguin segures i en excel·lents condicions durant el trànsit. Tot i que és possible que els vostres clients no pensin massa a la cinta d'embalatge que veuen en una caixa, hauria d'estar al capdavant de la vostra ment quan seleccioneu els vostres productes d'enviament.
Malauradament, molts de nosaltres no ens adonem que hem comès errors a l'hora de seleccionar la cinta d'embalatge fins que és massa tard i el client ha rebut un producte defectuós com a conseqüència de la pel·lícula de la cinta. Per evitar del tot aquesta situació, heu de tenir en compte els errors més habituals que cometen empreses com la vostra a l'hora de seleccionar la cinta d'embalatge.
 
Per saber-ne més, segueix llegint!

No heu utilitzat el color correcte de la cinta per a la vostra marca
 
La marca ho és tot i l'èxit de la marca té un impacte significatiu en l'èxit del vostre negoci. No hi ha res tan desagradable com la cinta d'embalatge que tingui un color equivocat o que sigui completament incompatible amb la vostra marca.
Quan seleccioneu la vostra cinta, trieu opcions personalitzables o colors de cinta que s’alienin amb la paleta de colors de la vostra marca tant com sigui possible. Això garanteix que els clients puguin identificar fàcilment un paquet de la vostra marca.

Esteu utilitzant la cinta incorrectament
 
Pot semblar una tasca senzilla, però utilitzar la cinta de manera incorrecta és un problema comú que es pot solucionar fàcilment. Quan esteu embalant les vostres mercaderies, heu d'assegurar-vos que la cinta s'empeny amb fermesa al llarg de l'obertura de la caixa.
Si deixeu que s'acumulin massa bombolles d'aire o deixeu massa cinta sobre l'obertura de la caixa, això farà que es desenganxi amb el temps. També hauríeu d'assegurar-vos que la cinta no s'utilitzi en un entorn massa fred. Això evita que l'adhesiu es cristal·litzi i creï un segell hermètic a la caixa.

Heu triat la cinta equivocada per al vostre negoci
 
La cinta d'embalatge no és un producte únic. Per assegurar-vos que aprofiteu al màxim la vostra cinta, heu de seleccionar la millor cinta per al vostre negoci, les pràctiques d'enviament i les mercaderies que voleu enviar.
Això afectarà la durabilitat, la mida, el color, el material de la cinta i molt més. Escollir la millor cinta per a la vostra empresa pot ajudar a protegir els vostres productes de manipulacions i desgast, mantenint els vostres clients contents!

No feu servir prou cinta
 
Tot i que “menys és més” en alguns aspectes, no utilitzar prou cinta pot ser un problema important. Sabem com de maldestre i poc atractiva és una caixa massa gravada, però cal que utilitzeu la cinta suficient per garantir que la caixa es mantingui segura.
Si no utilitzeu prou cinta adhesiva, és molt probable que el contingut de la caixa caurà durant el procés d'enviament. Proveu d'utilitzar dues tires de cinta en direccions oposades per a una presa més forta.

Quines són algunes de les coses que heu de tenir en compte a l'hora de seleccionar la cinta d'embalatge?
 
Per seleccionar la millor cinta per al vostre enviament, aquí teniu una llista d'algunes coses que hauríeu de tenir en compte abans de fer una compra:
 
·  La mida del vostre contingut a encaixar.
·  El material del contenidor d'enviament
·  L'estètica desitjada de l'envàs
·  El seu rendiment a temperatures extremes
·  La “Força” de l'adhesiu




Contacte
info@embalatgescatalunya.cat
+34 93 497 45 92
Comte de Sert, P.O. Box 45
08755 - Castellbisbal

Disseny Web: EMBACAT - 2024
Regreso al contenido