Serveis

Tel. + 34 639 661 642
 |  
Go to content

Main menu:

Serveis

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

L'ajudem a escollir el producte que millor s'adapti a les seves necessitats d'embalatges !

»  Necessita informació, consell o una mostra?
Contacti amb els nostres assessors: ells li orientarán i l'ajudarán a escollir el producte que necessita i, si es necessari, li ferán arrivar una mostra.
Están també a la seva disposició per atendre qualsevol consulta relacionada amb la seva comanda, el lliurament o assistencia técnica.

»  Necesita un pressupost?
El nostres experts estudiarán les seves necessitats i li oferirán un pressupost en poc temps.
El nostre objetiu es oferir-li els millors productes i serveis, i al millor preu !
ENGINYERIA
Podem millorar la producció de qualsevol procès de fabricació, per aixó, hem realitzat projectes per a sectors tan diversos com el médic-farmacéutic, cosmétic o automoció. A través dels departaments d'enginyeria de les empreses representades fabricants d'equipaments, podem disenyar aplicacions a mida per a automatitzar els seus processos de fabricació i finals de línia, des de línies complertes FMS a estacions robotitzades o llocs manuals. Cada projecte requereix de les solucions més adequades, aplicant les últimes tecnologíes en processos.


SERVEI SAT

A través del servei d'assitencia técnica de les nostres representades o del nostre propi, els garantitzem una assistencia i un subministrament dels recamvis més usuals dels equipaments venuts.

SERVEI DE PROTECCIONS I SEGURETATS

ProJectEs I instalacions complexes de seguretat, de millora ergonómica i d'higiene industrial, assessorant al client mitjancant l'execució d'análisis exhaustius, tant en projectes ja implantats com en fase de diseny, per a que totes les máquines i equipaments siguin completament segures i ofereixin un ambient de treball confortable i net, cumplint amb la legislació vigent i s'adapien a les necessitats productives i de qualitat de cada un del nuestres clients.
MERCAT D'OCASIÓ

Disposem d'una cartera d'equipaments de segona má. Os posem en contacte amb clients que volguin vendre algún equipament usat. Consúltins.

Aquest contingut está protegit per les lleis internacionals del copyright.
La cópia del contingut o la reproducció d'imatges d'aquest Lloc Web
es una violació de les lleis internacionals del Copyright.
© Embalatges Catalunya 2017                                        Act.:   10/04/2018

Comte de Sert - P.O. Box 45
08755 - Castellbisbal -
(Barcelona) - Spain
Tel. 639 661 642
Back to content | Back to main menu