Tel. 639 661 642    
      DL- DJ: 8:30 - 14:00 h. / 15:00 - 18:00 h.  DV: 8:30 - 15:00 h.  
Tel. 639 661 642  
DL- DJ: 8:30 h. - 14:00 h. / 15:00 h. - 18:00 h.
DV: 8:30 h. - 15:00 h.  
Vaya al Contenido
Com mesurem les dimensions d'una caixa?
EMBALATGES CATALUNYA | Packaging Supplies
Publicado de EmbaCat en Cartró · 15 Febrero 2023

Assegurar que teniu les dimensions adequades tindrà un paper important en la seguretat del vostre producte i dels costos d'emmagatzematge, de manera que és fonamental saber les dimensions de caixa correctes per als vostres productes. Per fer-ho, haureu de conèixer els pros i els contres de mesurar les dimensions i el volum d'una caixa, que, a primera vista, pot ser complicat. Però no us preocupeu, estem aquí per desglossar-ho!

Els passos per mesurar una caixa
La primera part de mesurar una caixa és assegurar-vos que teniu l'equip adequat a mà per fer-ho. Per mesurar la vostra caixa, necessitareu un regle o, idealment, una cinta mètrica. La cinta mètrica serà més beneficiosa si calculeu les dimensions de caixes més grans.

A continuació es mostren els quatre passos per mesurar les dimensions d'una caixa:

1. Comprensió de les tres dimensions de la caixa
Abans de començar a mesurar les dimensions de la caixa, primer és important entendre a què es refereixen les dimensions de la caixa.

Les dimensions de la caixa inclouen la longitud, l'amplada i l'alçada (profunditat) de la caixa. La longitud és sempre la part més llarga de la caixa que té una solapa adjunta a la part superior o inferior per assegurar els vostres productes empaquetats.

L'amplada de la caixa és la mida de la secció horitzontal i també té la solapa adjunta, però aquesta dimensió es pot diferenciar fàcilment de la longitud, ja que és molt més curta.

L'alçada, o profunditat, es caracteritza fàcilment, ja que aquesta dimensió no té cap solapa adjunta. L'alçada és la més gran de les tres dimensions tot i no tenir solapes adjuntes. Tanmateix, això dependrà de la forma de la caixa.

2. Mesureu primer la longitud
Per mesurar la longitud, agafeu el vostre regle o cinta mètrica i col·loqueu-lo contra la caixa per mesurar la part més llarga amb una solapa. Anoteu-ho en polzades o centímetres. Aquesta serà la vostra primera mesura en el vostre càlcul de dimensions.

3. Mesura l'amplada
Per mesurar l'amplada, seguiu el mateix procés, però apliqueu-ho a la secció més petita, anotant-ho per a les vostres especificacions.

4. Mesura l'alçada
Per mesurar l'alçada, haureu de mesurar l'alçada de peu de la caixa de baix a dalt. Un cop hàgiu recollit totes les mesures, podeu anotar-les com a Longitud x Amplada x Alçada.

Mides interiors i exteriors
Com que el gruix del material d'embalatge pot confondre els resultats, el millor és determinar la usabilitat de la caixa per als vostres productes particulars mesurant les dimensions internes.

Això es deu al fet que només les mesures externes poden significar que la vostra caixa és massa gran per als vostres objectes, deixant més espai per danys durant el trànsit. Simplement apliqueu els passos anteriors a l'interior de la caixa per calcular les dimensions internes.

Necessites caixes per al teu negoci?  Contacta amb embalatges catalunya P.S !

Esteu buscant les caixes perfectes per al vostre negoci? No busqueu més que embalatges catalunya P.S. ! Oferim una àmplia gamma de materials d'embalatge, materials d'enviament i caixes personalitzades que són perfectes per a totes les vostres necessitats d'enviament.

Estem orgullosos del nostre servei al client exemplar i dels materials d'embalatge d'alta qualitat, de manera que la vostra experiència d'enviament serà una brisa! Fes la teva comanda avui mateix i descobreix com portem els teus materials d'enviament al següent nivell!



Contacte
info@embalatgescatalunya.cat
+34 93 497 45 92
Comte de Sert, P.O. Box 45
08755 - Castellbisbal

Disseny Web: EMBACAT - 2024
Regreso al contenido