Fleixadoras per a fleix en acer per a superficies planes

Tel. + 34 639 661 642
 |  
Go to content

Main menu:

Fleixadoras per a fleix en acer per a superficies planes

Equipaments > Fleixadores > Per a fleix d'acer
Per a aquelles indústries on les operacions de fleixat són habituals, o en aquells processos on el procés d'embalatge inclou una aplicació de fleixat continu, disposem de les prestigioses eines TITAN, sense utilització de segells. Hi ha eines manuals i semiautomàtiques, per cobrir la totalitat de camps d'aplicació en totes les indústries.
Aquest tipus d'eines estan construïdes per poder treballar amb fleixos normals i amb fleixos d'alta resistència. Pel seu disseny, permeten una manera de treball molt racional i es caracteritzen a més per la seva fiabilitat i facilitat de manteniment.
flejadora para fleje de acero en superficies planas
HKE
Fleixadora molt ergonòmica i la més lleugera del mercat. Tensió manual mitjançant palanca, amb possibilitat de realitzar pretensat manual i tancament-tall del fleix mitjançant una segona palanca. Permet reflectir en qualsevol posició. Amples de fleix: 13 - 16 i 19 mm.


 + info

flejadora para fleje de acero con tensión neumática
HPE
L'eina HPE, és una versió semiautomàtica que permet realitzar la tensió pneumàticament mitjançant un motor i el tancament (tall manual) Permet agilitzar l'operació de fleixat en llocs de treball una mica preparats. Amples de fleix: 13 - 16 i 19 mm.
flejadora neumática para fleje de acero
PKE
La màquina PKE, s'utilitza en aquelles línies de procés continu d'embalatge, en la qual es requereix una gran rapidesa en el cicle de fleixat. El seu funcionament completament pneumàtic, permet preseleccionar la tensió adequada, aconseguint una uniformitat de tensió i rapidesa de cicle. Amples de fleix: 13 - 16 i 19 mm.
Aquest contingut está protegit per les lleis internacionals del copyright.
La cópia del contingut o la reproducció d'imatges d'aquest Lloc Web
es una violació de les lleis internacionals del Copyright.
© Embalatges Catalunya 2017                                        Act.:   10/04/2018

Comte de Sert - P.O. Box 45
08755 - Castellbisbal -
(Barcelona) - Spain
Tel. 639 661 642
Back to content | Back to main menu