Fleixadores per a fleix en acer, superficies irregulars

Tel. + 34 639 661 642
 |  
Go to content

Main menu:

Fleixadores per a fleix en acer, superficies irregulars

Equipaments > Fleixadores > Per a fleix d'acer
Les fleixadores compactes serveixen en aquelles indústries on el treball de fleixat és continu i forma part del sistema de producció. Estan dissenyades per unificar càrregues rodones o irregulars unint els fleixos a través d'un segell metàl·lic. Les màquines treballen pneumàticament, realitzant el cicle de tensat, segellat i cort automàticament.
Les seves característiques més importants respecte a les màquines del mercat, són la seva lleugeresa i baix cost de manteniment. De fabricació alemanya, aquesta gamma completa d'eines de la marca TITAN gaudeixen d'una sòlida reputació i reconeixement a tot el món, gràcies a una llarga trajectòria de fabricació i a uns nivells de fiabilitat i durabilitat consolidats des de fa temps en aquelles aplicacions més exigents.
flejadora neumática para fleje de acero para superficies redondas
MAXI
Eina compacta per al tensat, segellat i tall de fleix d'acer dins d'aplicacions lleugeres o mitjanes. Gràcies a l'alta velocitat de llançat i al sistema d'entallat simple de fleix, el seu maneig és còmode, senzill i versàtil. Amples disponibles: 13 - 16 i 19 mm.


  + info

flejadora neumática para fleje de acero en superficies redondas
MAXI-L
Eina compacta complementària al model MAXI però adaptada per a aplicacions mitjanes o altes, amb fleixos de 19 mm. Dotada d'un sistema d'entalla doble robust, ofereix la major garantia de funcionament i fiabilitat del mercat.


  + info

flejadora neumática Titan MAX
MAX
Eina compacta d'altes prestacions, per fleixos de 25 o 32 mm., Especialment dissenyada per a aplicacions molt exigents de la indústria pesada on la força de tensió és elevada. L'eficiència del segellat i una fiabilitat del conjunt són fonamentals.


  + info

TITAN "MAX SERIES"
Aquest contingut está protegit per les lleis internacionals del copyright.
La cópia del contingut o la reproducció d'imatges d'aquest Lloc Web
es una violació de les lleis internacionals del Copyright.
© Embalatges Catalunya 2017                                        Act.:   10/04/2018

Comte de Sert - P.O. Box 45
08755 - Castellbisbal -
(Barcelona) - Spain
Tel. 639 661 642
Back to content | Back to main menu